09
Joi, Mai
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul Cristian Matei nu pierde vremea când este vorba de rezolvat problemele grave ale turdenilor, conform promisiunilor sale din campania electorală din vara anului 2016. Abia întors de la București, edilul turdean a convocat o ședință extraordinară de îndată a Consiliului local, pentru a face toate formalitățile pentru transmiterea a patru sectoare de drum național către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Este vorba despre un demers pentru care fostul primar, Tudor Ștefănie, a dus Municipiul Turda în o serie de procese cu respectiva companie, dorind să realizeze cu forța ceea ce, acum, face Matei prin diplomație și discuții purtate la nivelul guvernului.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței din 15 februarie, de la ora 10, se află două subiecte deosebit de importante ale Direcţiei Tehnice:

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind exprimarea acordului Consiliului Local al Municipiului Turda în vederea transmiterii dreptului de administrare pentru anumite sectoare de drum naţional. (DN1 – de la km 444+650 până la km 446+111; de la km 446+840 până la km 450+000; DN 75 – de la km 160+870 până la km 161+270).

- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

 

1.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind exprimarea acordului Consiliului Local al Municipiului Turda în vederea transmiterii dreptului de administrare pentru anumite sectoare de drum naţional. (DN15 – de la km 0+000 până la km 2+300).

- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

 

 Pentru mai multe informații despre demersurile primarului turdean pe acest subiect citește și: Drumurile, prioritate 0 pentru administrația municipiului Turda!             Vizită de lucru la Ministerul Transporturilor

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh