19
Dum, Mai
7 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Odată cu publicarea articolelor despre „Luna Curățeniei” la Turda, au început să curgă apeluri din partea cititorilor, cu propuneri de zone cu gunoi, de adus în atenția celor din Primăria Turda:

„La lista zonelor cu probleme, ar trebui adăugate si: Intrarea. Stadionului, Aleea Pietroasa, Harcana si malul drept al Ariesului, între cele doua poduri...având in centru zona Stadionului, Bazin de Înot si Cascada...”, ne spune un cititor.

 

„Panait Cerna langa blocurile sociale, un ,,izvor " de infectie si boala!”

 

„Strada Fabricilor și zona adiacenta caii ferate”

 

„Domnule primar ar fi bine sa veniți si lângă oborul din oraș unde este un adevărat focar de infecții.Si mai ales sa asamblați aici camere video pt ca aici se aduc cu mașină câinii comunitari si sunt lăsați liberi, au intrat si in gospodăriile oamenilor si le mănâncă găinile iar copii noștri nu mai vor sa iasă din curte neînsoțiți”.

 

„Haideti si in bercul di Postarat sa vedeti ce focar deimbolnavire este.Vin dimineata cu gunoiul in masina si il arunca acolo.Cu ocazia asta poate vedeti si drumul in ce stare este ca acum dupa ploaie nu mai poti circula pe el/”

 

 

„Pe strada 22 Decembrie, parcă ești pe altă planetă!”, sunt alte comentarii ale turdenilor, cu tot atâtea propuneri. Lista rămâne deschisă, trimiteți-ne orice propuneri pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și vom transmite autorităților mesajul vostru, așa cum am făcut și cu cele consemnate aici.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh