28
Dum, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 pens-militari4Am stat de vorbă cu colonelul (r) Sandu Olteanu, președintele subfilialei turdene a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere(A.N.C.M.R.R.) acum, când se va împlini un an de la alegerea conducerii. Este vorba de biroul subfilialei A.N.C.M.R.R. Turda, care are următoarea componenţă : preşedinte  col. (r) Sandu Olteanu, vicepreşedinte  lt. col. (r) Victor Pavăl, secretar  slt. (r) Nicolae Popa , membrii col. (r) Aurel Casoni şi lt. col. (r) Tudorel Ababei.

”Pentru noi cadrele militare în rezervă şi retragere, anul 2013 s-a încheiat şi cu satisfacţii, dar şi cu regrete. Satisfacţia cea mai mare a fost punerea în aplicare a legii 241/2013 prin care mulţi dintre membrii asociaţiei noastre au revenit la cuantumul pensiei din decembrie 2010. Pot să vă spun că am avut o relaţie deosebită cu administraţia locală, în special cu domnul primar Tudor Ștefănie. Am avut o colaborare strânsă cu colegii noştri pensionari din cadrul Asociaţiei Pensionarilor “Dr. I. Raţiu” participând la multe activităţi iniţiate şi desfăşurate de aceştia (excursii, activităţi cultural distractive şi recreative, etc)”, ne-a spus colonelul Olteanu.

col_sandu_olteanuO bună colaborare a existat, susține președintele A.N.C.M.R.R. Turda și cu militarii aflaţi în activitate, din garnizoanele Câmpia Turzii şi Turda, având întâlniri informative şi de documentare la sediul acestor unităţi. ”Regretele care ne-au marcat cel mai tare au fost legate de faptul că șapte membri ai asociaţiei ne-au părăsit pentru totdeauna, iar cel mai mare regret a fost acela că mulți dintre ei erau tineri. În aceste zile de început de an biroul filialei noastre este în plină activitate,  stabilim numărul membrilor cu care pornim la drum în 2014, întocmim planul de activităţi pentru acest an, întocmim bugetul de venituri şi cheltuieli iar în luna februarie vom analiza activităţile desfăşurate în anul 2013”, ne mai informează colonelul (r) Sandu Olteanu.

Biroul A.N.C.M.R.R. Turda și-a exprimat dorința de a atrage cât mai mulţi membri la desfăşurarea activităţilor planificate iar acestea să fie cât mai plăcute şi mai atractive.

A.N.C.M.R.R., la nivel național, duce o luptă pentru rezolvarea pensiilor militarilor şi pentru problema delicată a furnizării de servicii medicale şi medicamente compensate, acest fapt datorându-se afilierii la Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.).

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh