03
Vi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

patinoar-centruConsilierii locali turdeni, întruniți în ședință extraordinară de plen, au adus modificării Hotărârii inițiale de Consiliu Local referitoare la stabilirea chiriei pentru spaţiile şi terenurile cu altă destinaţie decât locuinţă, precum şi aprobarea diferitelor taxe şi tarife pentru anul 2013.

Modificarea a fost operată în urma unui proiect de hotărâre realizat din inițiativa primarului Tudor Ștefănie pentru a se clarifica, o dată în plus, cadrul legal pentru amenajarea unui patinoar artificial în municipiul Turda, până în prezent închirierea de terenuri pentru o astfel de activitate nu a fost reglementată în mod expres.


Astfel, aleșii locali au adoptat, cu o singură abținere (cea a viceprimarului Lucian Nemeș), completarea anexei 2 din HCL 202/2012 cu următoarele puncte: ”12. închiriere teren patinoar artificial 1 leu/mp/luna; 13. Închiriere teren pentru activități divertisment copii 1 leu/mp/lună”. O altă modificare a fost operată prin votul aprobator al aleșilor locali în HCL 256/2013, tot la anexa 2: ”11. Închiriere teren patinoar artificial 1 leu/mp/luna; 12. Închiriere teren pentru activități divertisment copii 1 leu/mp/luna; 13 terase permanente 1 leu/mp/lună”.

Hotărârile de Consiliul Local anterioare și referitoare la același subiect au fost revocate.

Între timp, lucrările pentru amenajarea patinoarului artificial au fost începute pe pietonala din centrul istoric al orașului. Conform declarațiilor directorului SC Domeniul public Turda, Adrian Sălăgean, acestea ar putea fi finalizate în circa o săptămână.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh