28
Dum, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luni, 9 martie, de la ora 12 aleșii locali turdeni se vor întruni într-o ședință extraordinară, cu convocare de îndată.consiliu local

Pe ordinea de zi a ședinței se află 5 proiecte de hotărâre.

Primul vizează aprobarea contractarii de catre societatea Transport Urban Public SRL a unei finantari rambursabile interne in valoare de pana la 4.000.000 lei.

Alt punct va fi aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru exercitiul financiar al anului 2020 si a Programului de investitii al societatii Transport Urban Public SRL, pentru anul 2020.

Aleșii vor dezbate și aprobarea achizitiei de catre societatea Transport Urban Public SRL din surse proprii a 18 statii de incarcare lenta.

Nu în ultimul rând, consilierii locali vor aproba programul de activitati cultural artistice si educative organizate de municipiul Turda in anul 2020 și unele masuri pentru implementarea procesului de bugetare participativa la nivelul municipiului Turda.

Ședința va avea loc luni, de la ora 12, în Sala Mare a Primăriei municipiului Turda. Cetățenii interesați de subiectele aflate în dezbatere pot asista la ședință.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh