28
Dum, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mai bine prevenim decat sa combatem!targul saptamanal campia turzii

Târgul săptămânal de miercuri de la Câmpia Turzii se închide, până la sfârșitul lunii martie

Astăzi am luat decizia convocării Comitetului Local pentru Situații de Urgență din Municipiul Câmpia Turzii, în ședință extraordinară.

Subiectele dezbătute au fost legate de hotărârile Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase de pe teritoriul României.

Astfel, pentru a preveni o eventuală răspândire a virusului COVID-19, Comitelul Local pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activității Târgului săptămânal de miercuri, până în data de 30.03.2020.

Decizia CLSU vine în concordanță cu prvederile din Hotărârile cu numărul 6 și 7 ale Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase de pe teritoriul României, prin care reuniunile publice sau private, organizate în aer liber sau în spațiu închis, la care participă mai mult de 1000 de persoane sunt interzise.

In calitate de Primar al Municipiului Câmpia Turzii îmi exprim preocuparea față de situația epidemiologică actuală și având în vedere numărul mare de persoane, precum și de persoane în vârstă, care participă la Târg, în fiecare săptămână, oportunitatea suspendării activității acestuia este indiscutabilă.

„Cu toate că la nivelul municipiului nostru nu avem niciun caz de infecție cu acest virus, politica noastră se axează pe ideea că este mai bine să previi decât să combați. Înțelegem situația creată și neplăcerile produse, însă avem de-a face cu o situație ieșită din comun, care poate deveni critică dacă nu aplicăm aceste măsuri. Tocmai de aceea îi rog pe cetățenii noștri să înțeleagă, să se ralieze politicii noastre și să contribuie, la rândul lor, la politica preventivă a Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.”, am declarat azi presei locale.

 
Primar mun. Câmpia Turzii,
Dorin Lojigan
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh