17
Vi, Mai
15 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prindem curaj și deschidem porțile spre noi orizonturi de cunoaștere, incitați fiind de invitația de a participa cu activități din mai multe domenii de cunoaștere (geografie, limba și literatura română, fizică,TIC) la World Week Space, în perioada 4 – 10 coșlegiul national miha viteazul turdaoctombrie 2020.

Activitățile desfășurate individual, au stimulat elanul creator al elevilor implicați de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Turda, dovadă fiind varietatea modalităților de afirmare (eseuri și poezii, pictură, prezentări ppt, creații artistice). Produsele realizate individual de către elevi sunt afișate pe un panou tematic, respectiv au fost prezentate de către ei la clasă.

Coordonatorii proiectului la nivel de colegiu, doamnele profesoare Gabriela – Dochița IOSOF și Claudia – Monica ROTARU felicită munca depusă de elevii școlii, care au dat dovadă încă odată de creativitate, participând ”altfel” la activitățile desfășurate, majoritar în mediul online.

Lăsăm deschisă fereastra, invitându-vă să cugetați asupra textului

Pentru că perfecțiunea cosmică e de natură muzicală,

iar muzica nu e un ornament colateral al lumii, ci modul ei de a fi...

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh