17
Vi, Mai
15 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 21.30 s-a produs un accident rutier în localitatea Jucu Herghelie.accident tren

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care se deplasa pe DJ 109 D, din direcţia Jucu Herghelie spre Jucu de Sus, ajuns la trecerea cu nivel la calea ferata, a intrat în coliziune cu un tren care circula pe relația Bistrița – Cluj Napoca.

L-a fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD.

În momentul sosirii salvatorilor ocupantul autoturismului era ieșit din acesta și nu prezenta afecțiuni vizibile. Tânărul, de cca 20 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate și acordarea de îngrijiri medicale.

În acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În momentul sosirii salvatorilor ocupantul autoturismului era ieșit din acesta și nu prezenta afecțiuni vizibile. Tânărul, de cca 20 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Traficul feroviar este blocat pe un sens.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh