17
Vi, Mai
14 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După ce Turda a avut cea mai mică incidență a cazurilor noi de Covid-19 dintre municipiile județului Cluj, din păcate numărul de infectări cresc și aici, în ultimele 48 de ore.

Chiar dacă nici conducerea Spitalului municipal Turda, nici prefectul județului nu ne furnizează astfel de date, am aflat pentru cititorii noștri că ieri, la spitalul turdean, au fost înregistrate 7 cazuri pozitive la analizele pentru depistarea prezenței coronavirus turdacoronavirus. Azi, numărul infectaților depistați la Spitalul municipal Turda a crescut și mai mult, ajungând la 10. Este o creștere destul de mare, chiar alarmantă, având în vedere că ultima raportare oficială a conducerii Spitalului municipal Turda, pentru perioada 2 octombrie – 8 octombrie 2020, indica existența unui total de 7 cazuri de Covid-19 în acea săptămână, lucru apreciat ca pozitiv de noi, comparativ cu situația generală din județ.

La Spitalul Turda, numărul de cazuri noi continuă să fie scăzut față de instituții similare din județ

În plus, ultima incidență pentru 14 zile a cazurilor de coronavirus prezentată de prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, situa Turda foarte bine, cu doar 0.52 rata incidentală la mia de locuitori, în timp ce Cluj-Napoca avea 1.94 iar municipiul Dej 2.00.

Vezi incidența cazurilor de Covid-19 în toate localitățile județului!

Dacă acest indice va continua să crească și la Turda, așa cum ne lasă să credem ultimele două zile, și la noi vor putea fi luate măsuri restrictive nedorite de nimeni. Închiderea localurilor, trecerea școlilor la cursuri online sau obligativitatea purtării măștii pe toată suprafața municipiului Turda.

Vă vom ține la curent cu situația epidemiologică și măsurile impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență condus de prefectul clujean, Mircea Abrudean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh