04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Au mai rămas doar două zile dintr-o acțiune caritabilă organizată de tinerii liberali din Turda.tnl turda

Deja fiecare dintre noi se gândește la spiritul sărbătorilor, la mâncarea caldă, la revederea familiei într-un cadru festiv sau la cadourile care aduc o scânteie în ochii celor mici, și nu numai.

Din păcate, există mulți copii care nu sunt la fel de norocoși, ce provin din medii defavorizate sau din centre de plasament. Pentru aceștia cea mai mare dorință e o pijama nouă sau obiecte de igienă personală, și unii nici nu îndrăznesc să se gândească că vor primi o jucărie sub brad.

Tinerii liberali își doresc să le facă acestor copii defavorizați un Crăciun mai frumos, printr-o campanie de cadouri de tip „shoebox”.

Specificul campaniilor de acest fel este următorul: cei care donează împachetează cadoul (într-o cutie de încălțăminte de obicei, dar nu neapărat), pe care lipesc o etichetă cu vârsta și genul copilului care ar trebui să îl primească.

Horia Roman-Crișan, președintele TNL Turda, explică: „Tot proiectul a început de la gândul că există o grămadă de copii care nu experimentează acea plăcere și acea bucurie pe care o ai în dimineața de Crăciun, când găsești cadourile sub brad.

TNL  colectează cadourile până în data de 19 Decembrie, la sediul PNL din centrul istoric al municipiului Turda.

Mai apoi acestea vor fi dezinfectate - pentru a preveni riscul de răspândire al coronavirusului.

Mi-am dat seama că există copii care nu simt că primesc ceva special, de Crăciun. Noi încercăm să rezolvăm problema aceasta, măcar parțial, cu puținul pe care îl avem, astfel că am pornit o campanie de donare în cadrul căreia strângem donații în jucării, jocuri, hăinuțe, în tot felul de astfel de lucruri care să îi bucure pe acești copii. Vrem să le strângem, să le împachetăm frumos, să le ducem, să fim noi spiridușii moșului anul acesta”, arată președintele tinerilor liberali turdeni.

 Pentru donații puteți suna la numerele de telefon 0756252409 sau 0724046519.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh