01
Mie, Mai
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul turdean ne transmite că a găsit soluția pentru asfaltarea străzii Armatei, o stradă care nu fusese prevăzută spre asfaltare nici din fonduri guvernamentale, nici din fonduri de la bugetul local. Edilul șef turdean a reușit să îi convingă pe cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri că respectiva arteră trebuie rabilitată de ei.

strada armateiCristian Matei, primarul municipiului Turda : „Venim cu vești foarte bune! Au început lucrările de reabilitare a carosabilului din zona străzii Armatei, lucrări executate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

După ce în prima etapă, echipele de la Domeniul Public au executat lucrările de reabilitare a tronsonului de drum din noul sens giratoriu de pe strada 22 Decembrie 1989 spre localitatea Mihai Viteazu, astăzi, echipele DRDP au demarat lucrările de reabilitare a carosabilului de pe strada Armatei după multiplele mele intervenții.

Așadar, astăzi am demonstrat încă o dată că atunci când ne unim eforturile și există o bună comunicare și colaborare între două instituții publice, pot sa fie edificate lucrări într-un timp record și astfel contribuim cu tot ce se poate pentru fluidizarea traficului în contextul începerii lucrărilor la pod.

Prin urmare, nu pot decât să felicit încă o dată toată echipa de la Domeniul Public și nu în ultimul rând felicitări echipelor de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh