29
Vi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prefectul județului Cluj, Tasnadi Istvan-Szilard, ne precizează că, la Turda, a apărut un nou focar de coronavirus, localizat la Spitalul Municipal. Este vorba despre 10 persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 5 sunt pacienți iar cinci, angajațispital turda ai instituției sanitare.

Astfel, Turda se apropie de o rată a incidenței cazurilor de Covid-19, de 5 la o mie de locuitori. Direcția de Sănătate Publică Cluj informează că municipiul de pe Arieș se confruntă cu  273 de cazuri de Covid-19, dintre care 10 sunt din focarul precizat anterior, astfel că rata incidenței este de 4,94.

Nu doar la Turda există un focar de Covid-19. Câmpia Turzii se confruntă deja de săptămâni cu un focar apărut la Complexul de Servicii Comunitare Destinat Persoanelor Adulte Câmpia Turzii, aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C) Cluj.

Acolo sunt raportate 10 cazuri, din totalul de 112 de la Câmpia Turzii, care are o rată a incidenței cazurilor de Covid-19 de 4,10 la o mie de locuitori, raportată pentru perioada 30.09.2021-13.10.2021.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh