24
Mie, Apr
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Compania de Apă Arieș S.A. în calitate de beneficiar al PROIECTULUI REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020, cod SMIS 2014+ 118679, co-finanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, a semnat, în data de 20.10.2021, un nou contract de servicii:

„CS3-SERVICII DE AUDIT FINANCIAR PENTRU PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA–CÂMPIA TURZII,

 ÎN PERIOADA 2014-2020”

 

Câștigător: AGENȚIA DE AUDIT FINANCIAR AFIL SRL

 

Valoarea contractului de servicii: 336.000,00 lei fără TVA

 

Contractul are ca obiect achiziționarea serviciilor de audit financiar (respectiv, auditarea tuturor activităților proiectului, a înregistrărilor și a conturilor acestuia, conform legislației în vigoare și cerințelor finanțatorului) pentru Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.

Furnizorul serviciilor de audit va executa proceduri specifice agreate cu privire la verificarea cheltuielilor contractului de finanțare nerambursabilă, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Prestatorul serviciilor de audit financiar va verifica ca sumele solicitate spre rambursare de către Operatorul Regional (OR) în Cererile de rambursare pentru acțiunile finanțate în cadrul contractului de finanțare s-au efectuat („realitatea desfășurării”), sunt legale („legalitatea”), exacte („exactitate”) și eligibile.

Durata de prestare a serviciilor corespunde cu durata de implementare a Proiectului.

Investițiile cuprinse în Proiect vor permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite.

 

 

              Proiect co-finanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh