29
Dum, Mai
45 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Turda a fost premiată la Gala Green Report pentru Excelență în transport sustenabil și Excelență pentru orașe sustenabile!
În urma înscrierii municipiului la cele două categorii: Excelență în transport sustenabil și Excelență pentru orașe sustenabile, pe baza unui mecanism clar și transparent realizat de un juriu de specialitate am primit cele două premii, înmânate de domnul Andrei Corlan, secretar de stat, Ministerul Mediului.
Aceste premii stau drept mărturie eforturilor depuse de întreaga administrație pentru elaborarea și implementarea proiectelor prin care schimbăm modelele de mobilitate urbană la nivelul municipiului nostru.
Felicităm inițiativa publicației Green Report prin care sunt aduse în atenția publicului performanțele din domeniul sustenabilității din România. Totodată, vă mulțumim pentru aprecieri și vă dorim mult succes în ceea ce faceți!
 
Matei Cristian,
Primar mun. Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh