17
Mie, Iul
0 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipajele de scafandri Salvamont-Salvaspeo sprijinite de scafandri ISU Cluj au reușit să recupereze corpurile a doi bărbați din apele lacului Someșul Cald. Autoturismul care se presupunea că a căzut în ape a fost identificat de către scafandri Salvamont-Salvaspeo pe fundul lacului Someșul Cald. Acesta cât și corpurile, recuperate până în acest moment, au fost găsite la o adâncime de cca 15m.

Având în vedere că acestea prezentau rigiditate cadaverică nu au putut fi aplicate manevrele de resuscitare.

În urma activităților de căutare efectuate, în lacul Someșul Cald au fost identificate și ridicate, de către echipajele de specialitate, trupurile a două persoane, care nu mai prezentau semne vitale.

Verificările polițiștilor au condus la identificarea acestora, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Iara și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Maramureș.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate împrejurările  și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

 

ISU CLUJ

IPJ CLUJ

CItește pe marginea aceluiași subiect: 

Scafandrii caută un autoturism care ar fi căzut în lac, după ce a spart un parapet rutier

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh