20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Bulibășeală la redeschiderea Punctului de lucru al Serviciului Pașapoarte de la Turda.

Anunțată încă de săptămâna trecută atât de Instituția Prefectului Județului Cluj și de Primăria Turda, redeschiderea punctului de lucru de la  Turda s-a dovedit un fiasco.

Turdenii prezenți încă de la prima oară pentru a-și depune cererile pentru emiterea unui pașaport au fost întâmpinați cu mesajul că nu se poate, programările trebuind să se facă, obligatoriu, online.

Asta după ce săptămâna trecută Instituția Prefectului Județului Cluj transmitea că nu este nevoie de programare online la punctele de lucru de la Turda și Câmpia Turzii.

Vina pentru problema apărută la Punctul de lucru de la Turda aparține, conform subprefectului TASNÁDI István-Szilárd, conducerii Direcției Generale de Pașapoarte.

La întrebările puse de reprezentanții mass media, subprefectul TASNÁDI István-Szilárd a declarat, cităm: ”Azi am aflat și eu despre situație după ce ați semnalat-o. Am solicitat lămuriri de la șeful serviciului, care mi-a spus că Direcția a luat decizia și că au făcut modificări în sistem, respectiv au anunțat pe site. Am intrat și am văzut și eu că, într-adevăr, este pe site. Mai mult nu pot să vă zic, decât ce am zis deja, respectiv că de azi va fi doar online. De săptămâna viitoare vor fi doar online la ambele locații. Nu sunt locuri, probabil din cauza faptului că în sistem se pot face programări doar cu 30 de zile în prealabil”, am încheiat citatul din declarația subprefectului clujean TASNÁDI István-Szilárd.

Astfel, o inițiativă benefică a autorităților locale de la Turda și Câmpia Turzii de a deschide puncte de lucru pentru locuitorii din zonă, s-a transformat într-un fiasco din cauza unor decizii luate în cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

Informarea la care face referire reprezentantul guvernului în teritoriu, sună așa: Preluarea cererilor la punctele de lucru Câmpia Turzii și Turda se face în baza programărilor online efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

Cele două puncte de lucru ale Serviciului Pașapoarte, de la Turda și Câmpia Turzii funcționează în zilele de miercuri ale fiecărei săptămâni, alternativ, în intervalul orar 09:30 -14:30.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh