29
Mie, Iun
32 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Activitatea de împădurire organizată în zona Măguri-Răcătău sâmbătă, 14 mai, de Asociația Nature O’clock și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, s-a bucurat de un real succes.

          Cu acest prilej, cei 250 de voluntari care au luat parte la acțiune au reușit să planteze aproximativ 3000 de puieți de molid, pe o suprafață de un hectar de teren.

          Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Numărul semnificativ de persoane care au răspuns afirmativ la această inițiativă ne demonstrează preocuparea clujenilor, și nu numai, pentru protejarea mediului înconjurător. Mulțumim atât organizatorilor cât și tuturor companiilor și factorilor implicați care au făcut posibil ca un asemenea proiect ambițios să poată fi implementat cu succes în județul nostru.”

Laura Găină, președinte Asociația Nature O’clock: „Ne bucură succesul de care a avut parte această acțiune și intenționăm să o permanentizăm, derulând-o anual. Mulțumim, încă o dată, de sprijin, tuturor celor care s-au alăturat demersului nostru.”

            Evenimentul a beneficiat de asistența de specialitate a Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo de sub autoritatea forului administrativ județean și a avut, de asemenea, ca parteneri pe: Bosch România, Cesarom, DEEP SERV, Kortina, Decathlon România, Romsilva - Direcția Silvică Cluj, Royal School in Transylvania, Primaria Măguri-Răcătău.

           

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh