07
Mie, Iun
16 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Având în vedere importanța schimbărilor legislative privind reglementarea economică a sectorului de apă și apă uzată, în data de 25 mai 2022 a avut loc la sediul Companiei de Apă Arieș din Turda reuniunea de lucru organizată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.)

La reuniune au participat reprezentanți ai operatorilor de apă și canalizare: AQUATIM S.A. Timișoara, AQUABIS SA Bistrița Năsăud, APĂ CANAL NORD-VEST S.A., AQUASERV Târgu Mureș, APA SERV VALEA JIULUI Petroșani, COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, COMPANIA APA S.A. BRAȘOV, COMPANIA ,,APA TÂRNAVEI MARI,, S.A., COMPANIA DE APĂ ARAD S.A., COMPANIA DE APĂ ORADEA, SECOM SA Drobeta Turnu Severin, APASERV SATU MARE S.A,  APA-PROD S.A Deva, APA-C.T.T.A S.A. Alba Iulia.

Reuniunea de lucru a avut ca temă modul de punere în aplicare a prevederilor din  Ordinul Președintelui A.N.R.S.C nr. 230/2022 privind aprobarea Metodologiei de ajustare a prețurilor/tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare pe baza strategiei de tarifare și Ordinul Președintelui A.N.R.S.C. nr. 231/2022 privind aprobarea Metodologiei de evaluare a modului de implementare a strategiilor de tarifare elaborate în conformitate cu Metodologia de analiză cost-beneficiu pentru investițiile în infrastructura de apă, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 677/2017.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh