28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

POTAISSA MUSIC NIGHT, eveniment ajuns, anul acesta, la  ediția a III-a, propune publicului turdean spectacolul de tango argentinian YO SOY MARIA pe care îl va susține  CLUJ TANGO ORCHESTRA, formată din  muzicieni profesioniști, membri ai Filarmonicii de Stat Transilvania, ai Operei Naționale din Cluj și ai Colegiului de muzică „Sigismund Toduța”.

Solista este Victoria Cormoș, o prezență scenică încântătoare, cu un CV muzical impresionant, de la roluri de pe scena Operei Naționale până la ringul de tango iar invitatul special al orchestrei este maestrul Claudiu Hontilă-vioara, de la Filarmonica de Stat Transilvania, un instrumentist complet, cu prezențe   pe scenele  internaționale.

 În repertoriu melomanii vor recunoaște tangouri celebre precum: Por Una Cabeza, El Choclo, La Cumparsita sau din lucrările marelui Astor Piazzolla: Oblivion, Libertango.

Nu vor lipsi nici tangourile românești cu inegalabilul parfum interbelic, precum Zaraza, Iubesc Femeia sau Hai acasă, puișor.

Horia Călin Pop și Ioana Lascu, precum și Vlad Zoicaș și Irina Rusu, dansatori cu experiență pe ringurile de dans, vor aduce în fața publicului farmecul și misterul tangoului iar tinerii de la Clubul de dans „ Potaissa” – Turda ne vor purta pe aripile dansului clasic.

Evenimentul va avea loc în data de 30 iunie 2022 de la ora 19,30 în Parcul Central Turda iar rezervarea locurilor se face la Casa de Cultură Turda, str. Avram Iancu, nr. 12  între orele 8,00-16,00, telefon 0744768465.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh