25
Sam, Mai
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Vești bune! Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal Turda a fost aprobat în cadrul rundei a doua prin PNRR, componenta C5, Valul Renovării. Valoarea totală a proiectului este de 21.237.709 lei fără TVA.
Lucrările vor include izolarea termică a fațadei, înlocuirea ușilor și ferestrelor, refacerea hidroizolației, modernizarea sistemului de iluminat, dotarea cu sisteme de încălzire eficiente, instalarea de surse de energie regenerabilă și instalarea a 5 stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Ne dorim să reducem costurile facturilor de energie și să ne aliniem la normele europene prin implementarea de soluții smart eco-friendly atât în clădirile publice cât și în clădirile multifamiliale din municipiul nostru.
Suntem mândri să investim în binele comunității noastre și să asigurăm servicii de calitate pentru toți cetățenii Turzii.
 
Cristian MATEI, 
primar Turda 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh