31
Vi, Mar
23 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Succes zilnic! A 12-a cerere de finanțare aprobată în ultimele 5 zile. Astăzi, cererea privind "Înființarea Centrului de Colectare prin Aport Voluntar Turda" a fost aprobată.
Finanțarea a fost obținută prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 3: Managementul Deșeurilor, cu o valoare totală de 3.830.914,00 lei fără TVA.
Centrul de Colectare prin Aport Voluntar Turda va oferi cetățenilor posibilitatea de a contribui la protejarea mediului prin colectarea separată a deșeurilor care nu pot fi colectate în sistemul door-to-door, precum deșeurile reciclabile și biodeșeurile, precum și alte tipuri de deșeuri speciale: voluminoase, textile, din lemn, mobilă, anvelope, echipamente electrice și electronice, baterii uzate, periculoase, grădina, construcții și demolări.
Prin implementarea acestui proiect vom îmbunătăți substanțial sistemul de gestionare a deșeurilor și totodată, vom reduce impactul negativ asupra mediului și sănătății publice.
 
Primăria Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh