19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Marta Pozsonyi, inimosul gastronom turdean, care este cel mai activ promotor din oraș a principiului alimentației sănătoase de tipul slow food, a fost premiată la Szolnok, în Ungaria.

„Începem săptămâna în forță după ce am terminat săptămâna trecută cu un premiu primit în Ungaria, la Szolnok, pentru activitatea de promovarea a valorilor locale gastronomice, prin educație culinară și lupta pentru mâncare bună în farfurii. Premiul este pentru Femeia anului (în activitatea menționată mai sus) și vi-l dedic cu mare drag, pentru că doar împreună putem duce această luptă!”, a transmis Marta, care îi așteaptă pe toți cei care doresc să mănânce bine, dar sănătos, la Centrul Gastronomic Turda.

Una dintre cele mai recente activități, aflată în derulare, în cadrul Centrului Gastronomic Turda, conține două ateliere de educație culinară pentru copii, acestea se desfășoară pe tot parcursul lunii martie în cadrul diferitelor programe școlare: Săptămâna verde sau Săptămâna altfel.

 Atelierele se desfășoară atât la sediul Centrului turdean, de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 8, cât și în diferite deplasări.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh