28
Dum, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca și cei ai Poliției Municipiului Cluj Napoca – Secția 2 Poliție, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj-Napoca, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

 La data de 23 ianuarie 2024, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în județul Cluj, în timp ce ar fi deținut, în autoturism, 20 de grame de droguri de risc (canabis), destinate comercializării.

 În urma percheziției efectuate la locuința acestuia, au fost descoperite și ridicate aproximativ 200 de grame de ketamină, 100 de grame de amfetamină, 10 grame de cocaină, 18 grame MDMA, 31 de grame de canabis, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

 La data de 24 ianuarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj-Napoca au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

 Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

 Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca.

 Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh