18
Joi, Apr
16 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Reprezentanții administrației locale au participat la workshop-ul de planificare strategică pentru identificarea unor oportunități de dezvoltare a municipiului Turda, organizat de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

În linii mari, discuțiile s-au axat pe viitorul municipiului Turda, despre cum se poate îmbunătăți calitatea vieții pentru toți locuitorii, construind și dezvoltând noi perspective pentru binele comunității.

Participanții au abordat subiecte importante, precum infrastructura, educația, implicarea civică, potențialul turistic și dezvoltarea economică. Administrația locală împreună cu specialiștii din domeniul academic coordonați de decanul Călin Emilian Hințea au concluzionat modalități de identificare a strategiilor cheie care să orienteze în continuare direcția municipiului Turda pe o linie ascendentă.

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei a subliniat importanța acestui eveniment și a eforturilor continue ale administrației locale în direcția unei dezvoltări responsabile și durabile: “Ne-am asumat niște proiecte, multe la număr, foarte mulți bani, cu mult curaj, uneori asumându-ne nepopularitatea, dar orașul a devenit viu! A crescut calitatea vieții și acum putem spune că suntem pe adevăratul drum la care ne-am angajat în 2016. “

Evenimentul s-a încheiat cu angajamentul administrației locale de a identifica în permanență cele mai bune strategii pentru a face din Turda un loc și mai prosper și mai atractiv pentru toți cetățenii săi.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh