30
Ma, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Turda, finalul acestei săptămâni este despre inaugurarea celui mai nou obiectiv intrat în proprietatea Municipiului: Turda Arena, o sală polivalentă nou-nouță, de aproape 3200 de locuri, cu care puține reședințe de județ se pot mândri.

O realizare de 25 de milioane de euro care va contribui, cu siguranță, la creșterea a generații de copii sănătoși, practicante ale multiplelor sporturi pe care  Turda Arena le va găzdui.

Iar inaugurarea va fi făcută cu fast, cei din primărie organizând trei zile de distracție, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Turdenii sunt așteptați în perioada 12-14 aprilie cu activități pentru întreaga familie, activități diverse care să fie, deopotrivă, pe placul tău părinților, bunicilor și copiilor.

Vor fi deschise în toate cele trei zile o zonă pentru cei mai mici dintre turdeni, cu carusel, umbreluțe, tobogane și piscină cu bile, un Sports corner pentru copii și tineri dar și un street food care atrage cu preparate de tip burger, mâncare orientală și mediteraneeană, pizza, grătar și multe altele pentru gurmanzi.

Spectacolul atent pregătit de majoretele Kangoo Jumps & Functional Fitness la inaugurarea Turda Arena promite să fie plin de culoare și vibe-uri pozitive, aducând o explozie de veselie pe scenă.

Cu mișcările lor ritmice și spectaculoase, acest moment artistic e cu adevărat de neratat, vineri, 12 aprilie, ora 17:00!

 

Vineri este și ziua folclorului pe scena de  la Turda Arena, așa că, rând pe rând, vor evolua, spre deliciul iubitorilor de muzică populară și tradiții românești, ansambluri folclorice și interpreți turdeni.

De la ora 20:30 minute este programat un spectaculos spectacol de drone, pe cerul de deasupra noii arene.

Sâmbătă, este rândul tinerilor și iubitorilor muzicii de actualitate să se bucure de evoluția, pe scena Turda Arena a îndrăgiților:

 

17:00

VESCAN

18:00

ERIKA ISAC

19:00

MARIO FRESH

20:00

ANDRA

 

Cel mai important moment, mai ales că Turda Arena va deveni casa „Magnificilor”, este că, duminică, 14 aprilie 2024 AHC POTAISSA TURDA joacă acasă!

Handbaliștii turdeni vor evolua, pentru prima dată în noul edificiu și nu în compania unui adversar obișnuit ci chiar contra campioanei Dinamo București.

Sala Polivalentă Turda Arena va fi gazda meciului AHC POTAISSA TURDA- DINAMO BUCUREȘTI, începând cu ora 15:00, așa că turdenii sunt așteptați să umple cele aproape 3200 de locuri și să fie  martorii unui meci magnific!

Accesul în sală se face din timp, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Duminica magnifică mai cuprinde, după meciul de handbal:

16:30

Piesă de teatru – Dragoste, teatru și alte sporturi – Teatrul Aureliu Manea Turda

17:30

Concert PAULA CRIȘAN

18:00

BARBAROSSA

Iar de la ora 18:30, alături de Subcarpați, cei pentru care muzica are o semnificație aparte, turdenii vor dansa și se vor distra de minune, pe ritmuri autentice.

Întreg programul celor trei zile de distracție poate fi consultat pe www.turdaarena.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh