13
Joi, Iun
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O tânără din Turda, în vârstă de doar 23 de ani a murit în această dimineaţă într-un tragic accident. În jurul orei 9.30, femeia se îndrepta spre Alba Iulia   Thumbnail imagela volanul maşinii personale. A călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a făcut o depăşire riscantă. Maşina a început să derapeze pe drum iar tânăra nu a mai reuşit să o redreseze. S-a izbit de un parapet metalic şi s-a prăbuşit într-un şanţ de la marginea drumului, câţiva metri mai jos. Şoferiţa şi-a pierdut viaţa pe loc.


Accidentul s-a produs în această dimineaţă pe DN 1 E81, la ieşirea din Turda spre Alba Iulia. Tânăra aflată la volan a intrat cu viteză într-o depăşire dar nu a mai putut controla autoturismul. Maşina a început să danseze pe şosea, a lovit un parapet de pe contrasens şi s-a răsturnat pe câmp. Impactul a fost atât de puternic încât tânăra a fost aruncată din maşină şi a murit pe loc. Poate dacă ar fi purtat centura de siguranţă avea o şansa să supravieţuiască.
Şoferul pe care l-a depăşit a văzut toată nenorocirea şi de spaimă a pus brusc frână. S-a izbit şi el de parapetul de pe marginea drumului dar a scăpat nevătămat. Emil Periat, şoferul din Ford-ul Focus care rula în spatele autoturismului tinerei ne-a relatat, şocat: „Veneam dinspre Cluj şi în curbă m-a depăşit Audi-ul roşu cu numere de Cluj. A avut foarte mare viteză şi a început să danseze în faţa mea. M-am speriat, am pus frână şi am văzut-o cum a intrat prin parapet, eu am pus frână şi am intrat în parapetul din dreapta. Avea o viteză de peste 130 km/h.”
Plutonierul adjutant Cornel Necşe de la Detaşamentul de Pompieri Turda relatează: “La sosirea echipajului de descarcerare, am constatat că un autoturism Audi era răsturnat. Conducătorul auto, Felecan Bianca de 23 de ani era decedată lângă autoturism.”
După îndelungi măsurători şi identificarea urmelor accidentului,  inspector principal Alexandru Băl, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Turda, a dispus deschiderea circThumbnail imageulaţiei pe ambele sensuri. Trecuse aproape o oră de la moartea tinerei femei. Băl ne-a spus: „În această dimineaţă în jurul orei 9.30 s-a produs pe DN 1 E 81 un accident de circulaţie, un autoturism Audi condus de o tânără din Turda în vârstă de 23 de ani, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, a derapat, a pătruns pe contrasens iar după ce a rupt parapetul de protecţie s-a răsturnat.”
Drumul naţional DN 1 E81 a fost blocat pe ambele sensuri de mers mai bine de 45 de minute iar cozile de maşini s-au întins pe mai bine de trei kilometri. Politiştii turdeni continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh