02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

tsd-dragobete-2016_1

Cei trei trandafiri din sigla partidului lor s-au metamorfozat în multe inimi unele roșii, altele dulci, cu ocazia Dragobetelui, în cadrul unei acțiuni derulată de Tineretul Social Democrat din Turda. Înfruntând frigul stârnit parcă de ultima răsuflare a iernii, inimoșii viitori și actuali politicieni au împărțit nu doar în stânga, ci și în dreapta, baloane și turtă dulce în forma unei inimi stilizate.

Membrii TSD nu au făcut nicio discriminare, împărțind simbolurile iubirii turdenilor de toate vârstele, de la tineri la pensionari, de la fete la bărbați, ba au intrat și prin magazine și au cadorisit chiar taximetriști sau șoferi care traficau zona centrală a orașului.

Amintim că tinerii social democrați s-au dovedit, în ultimii ani, cea mai activă organizație de tineret a partidelor turdene, după ce TDL a fost diluat în organizația de tineret a PNL, iar de atunci tinerii liberali ieșind mai rar în acțiuni de contact cu potențialii alegători. TSD Turda a împărțit baloane roșii și în ajunul sărbătorii Sfântului Valentin, pe 13 ianuarie 2016.

tsd-dragobete-2016_2Tinerii politicieni au plecat din zona fostului magazin BIG din Turda, spre centrul orașului, sub sloganul "Iubeşte româneşte!"., care era tipărit și pe baloanele oferite, și s-a finalizat, departe, în zona cartierului Oprişani unde, de asemenea, au oferit turdenilor baloane roşii şi turtă dulce, în formă de inimă.

Tinerii social democrați au fost însoțiți și de președintele PSD Turda, Cristian Matei, cel care azi își va lansa candidatura pentru funcția de primar al municipiului Turda, în sala de spectacole a Teatrului „Aureliu Manea”, cu începere de la ora 17.30.

Paul Năstase, vicepreşedinte al TSD Turda, a declarat că pentru achiziţionarea celor aproximativ 500 de turte dulci şi 300 de baloane, s-au folosit sume din fondurile organizaţiei de tineret a PSD Turda, colectate în urma plăţii cotizaţiei de către membrii TSD Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh