02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

electrica_turda_2016

O defecțiune la rețeaua de electricitate a lăsat câteva circa 1000 de turdeni în beznă și frig. Joi seara, în jurul orei 19, străzile Fabricilor, Teilor, Izvor, Detunata, Ponorel, Frăsinet și Luptătorilor, cărora li se adaugă blocul de locuințe de pe Calea Victoriei nr. 98, au rămas fără energie electrică. Pana de curent cauzată de o defecțiune la un post de transformare din zonă.

Pentru remedierea defecțiunii au fost necesare aproape patru ore, timp în care consumatorii afectați au stat pe întuneric și, mai grav, s-au încălzit cu surse termice alternative, centralele pe gaz nefuncționând în lipsa curentului electric.

Telefonul pentru relații cu clienții al SC Electrica a fost luat cu asalt de turdenii rămași pe întuneric, operatorul de serviciu anunțându-i că intervenția echipei de depanare va dura circa o oră. O oră care a devenit aproape patru, pe timp de noapte, când temperaturile ating cote scăzute.

După ce curentul a revenit în jurul orei 22.25, o altă întrerupere s-a produs dimineața de după, la ora 9, pentru alte 40 de minute.

Astfel de defecțiuni au apărut în ultima vreme prin toate zonele orașului, cauzate de vechimea unor rețele dar și de suprasolicitarea acestora, la care, dacă adăugăm numărul redus al personalului de intervenție, avem tabloul complet al vieții clientului turdean al SC Electrica, care acumulează o grămadă de ore de pană de curent, în fiecare an.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh