24
Lun, Iun
4 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În cadrul ultimei şedinţe de consiliu local din Câmpia Turzii, directorul Companiei de Apă Arieş, Alexandru Sabău i-a informat pe aleşii locali despre stadiul în care se află proiectul în valoare de 80 de milioane de lei.
Proiectul a fost prezentat succint, pentru ca membrii forului legislativ local să ştie cum avansează lucrările din localitate dar şi să poată face o comparaţie între planul de acţiune şi transpunerea lui în realitate.Consilierii locali din opoziţie, mai ales cei de la partidele care în campania electorală au formulat tot felul de acuze la adresa conducerii Companiei de Apă nu i-a permis directorului Alexandru Sabău să răspundă public acuzelor respective.
De aceea directorul de la apă s-a văzut nevoit să convoace ad-hoc o conferinţă de presă pentru a lămuri acuze legate de achiziţionarea de către Companie a unui automobil, dar şi luarea unei prime nejustificat de mari.
Directorul Companiei de Apă a promis că va furniza tuturor celor interesaţi informaţiile pe care legea îi permite să le facă publice pentru ca activitatea societăţii pe care o conduce să se desfăşoare într-o transparenţă totală.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh