24
Lun, Iun
4 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Consilierul Judeţean PSD Florinel Cuc a fost exclus din rândul membrilor PSD, se arată într-un comunicat trimis de filiala PSD Câmpia Turzii.
În document nu se precizează motivele deciziei Comitetului Executiv al Filialei, dar ar putea fi legate de ultimele declaraţii făcute de Cuc în presă, prin care ataca dur conducerea PSD Câmpia Turzii şi pe preşedintele acestuia Marius Bordea. În conformitate cu statutul partidului, se arată în comunicatul citat, consiliul municipal al organizaţiei PSD Câmpia Turzii întrunit în şedinţa extraordinară în data de 28 ianuarie 2010, a confirmat hotărârea comitetului executiv al organizaţiei din data de 21 ianuarie 2010 de excludere din rândurile membrilor de partid a lui Cuc Traian Florinel. Împotriva acestei decizii nu a existat nici un vot, se mai arată în comunicatul citat.
Decizia urmează să fie confirmată de biroul executiv judeţean. Dacă acest lucru se va întâmpla, va fi retras sprijinul politic şi, automat, Florin Cuc ar pierde funcţia de consilier judetean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh