30
Joi, Mai
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

karate-club-turda-sever-cucu

În perioada 15 – 16 mai, 2010, la București sa desfășurat Campionatul Național de karate, rezervat copiilor. La această manifestare au participat peste 30 dde cluburi din țară, însumând o participare record, unde au fost prezenți peste 450 de sportivi. La această ediție, Turda a fost reprezentată de Karate Club, care a paticipat cu 14 sportivi. Elevii lui Sever Cucu și Tudor Coroi, au avut o comportare mai mult decât meritorie la această ediție.

Ilinca Pintea este campioană națională
Vicecampioni naționali au fost declarați: Flaviu Marian, Cristina Bojan (ambii din Mihai Viteazu) și Raul Crețiu (Turda). Pe locul trei s-au clasat: Alexandra Făracș (Turda), Andreea Turdean, Vlad Popa, Larisa Turcu, George Crișan toți din karate-club-turda-sever-cucuMihai Viteazu.
Echipa de fete constituită din Denisa Țop, Cristina Bojan și Andreea Turdean și echipa de băieți din care au făcut parte Vlad Popa, Raul Crețiu și George Crișan. Sportivii turdeni au mai obținut un loc 4 prin Denisa Țop la categoria 11 – 12 ani pentru centura verde și un loc 5 prin Leila Nagy, la aceiași categorie de vârstă pentru centura portocalie.karate-club-turda-sever-cucu

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh