30
Joi, Mai
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

greva-functionarilor-publici-turda

Şi Sindicatul Potaissa ’98 al salariaţilor din Primăria Turda a fost pus cu “botul pe labe”. Nu de presiuni directe, cel puţin aşa susţine conducerea sa, ci de posibilitatea ca, după fiecare zi de grevă, veniturile membrilor să scadă simţitor. Cu alte cuvinte, sindicaliştii din sectorul bugetar îşi autofinanţează protestele.

Preşedintele Sindicatului Funcţionarilor Publici a recunoscut, cu sinceritate, că s-a luat decizia renunţării la greva general pentru că membrii sindicatului nu îşi permit, material, încă o zi de proteste.

El a ţinut să precizeze că sindicatul salariaţilor din primăria turdeană va participa, în continuare, la toate celelalte forme de protest prevăzute de lege la care federaţia lor va apela. Spre exemplu angajaţii din primărie vor participa miercuri la mitingul organizat în reşedinţa de judeţ, Cluj-Napoca, manifestaţie organizată de Cartel Alfa.greva-functionarilor-publici-turda

 

Cu alte cuvinte, mâine, de la ora 8, în Primăria Turda, se munceşte normal, conform programului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh