18
Joi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În cadrul deschiderii oficiale a Zilelor Municipiului Turda, primarul Tudor Ștefănie i-a premiat pe cei trei absolvenți ai Colegiului Național Mihai Viteazu care au obținut nota 10 pe linie la examenul de bacalaureat din acest an. În paginile acestui ziar am mai scris despre cei de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Turda, care au obţinut cele mai bune rezultate din judeţul Cluj la bacalaureatul din 2011. Trei dintre elevii săi au reuşit să obţină nota 10 la toate probele, record egalat doar de alţi cinci absolvenţi din întregul judeţ.

Cei trei tineri care ne-au umplut de mândrie sunt Iulia Baciu, Cătălin Oargă și Melina Suciu, trei reprezentanți de cinste din șirul nesfârșit scos "pe bandă rulantă" de fostul LMV, LIMV și actual CNMV. Pe ei i-au premiat azi reprezentanții autorității locale, după exemplul Instituției Prefectului Județului Cluj și a Consiliului județean Cluj. Cei trei au primit în urmă cu vreo două luni din partea Prefecturii Cluj câte un iPad 2. La evenimentul din capital județului au fost prezenţi atunci prefectul Florin Stamatian şi Anca Cristina Hodorogea, inspectorul şcolar general ISJ Cluj.
De această dată, primarul turdean i-a omagiat cu cuvinte calde, cu câte o diplomă de excelență și premii surpriză despre care le-a spus că speră să-i ajute în începutul acestui nou an de învățământ, care pentru ei este unul universitar. Thumbnail image"Mă mândresc că sunteți turdeni, că ați obținut acest rezultat și ați adus un plus de "imagine" pentru oraș. Mă mândresc cu CNMV și să nu uitați că sunteți turdeni. Să vă întoarceți la Turda pentru că Turda are nevoie de voi!" a fost mesajul primarului turdean. Aceeași diplomă de excelență a primit și directorul CNMV, Gheorghe Lobonț, despre care primarul a spus că este un manager de excepție și un profesor de matematică apolitic a cărui muncă o respectă foarte mult.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh