13
Mie, Noi
52 New Articles

Eveniment
Typography

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a poposit la finele săptămânii trecute, pentru al doilea an consecutiv, în cetatea Albei, unde zeci de mii de amatori de produse tradiționale, obiecte de artizanat și muzică populară au participat la manifestările organizate cu acest prilej.

A doua ediţie a Târgului Produs de Cluj la Alba Iulia a fost una care a confirmat faptul că românii apreciază valoarea şi calitatea, iar produsele sunt deja recunoscute ca fiind de excepţie. Numărul mare de vizitatori demonstrează şi viabilitatea proiectului nostru, bucuria fiind cu atât mai mare cu cât am avut succes într-un oraş în care tradiţia este la ea acasă. Dincolo de emoţii şi de trăirile interioare inerente Anului Centenar, succesul evenimentului de la Alba Iulia ne face să fim mândri şi ne motivează să perseverăm în a promova micii întreprinzători sprijinindu-i în efortul de a conserva şi a transmite mai departe o parte esențială a culturii populare.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

La cel de-al doilea târg Produs de Cluj organizat la Alba Iulia au fost prezenţi cca. 70 de producători şi artizani din judeţele Cluj şi Alba care au expus produse alimentare din carne şi lapte, dulcețuri, ceaiuri și sucuri naturale, turtă dulce, ciocolată și prăjituri de casă. La mare căutare au fost și obiectele de artizanat, bijuteriile și ceramica, precum şi costumele populare.

Caravana Produs de Cluj își continuă călătoria având planificat următorul popas la Gherla, unde clujenii sunt așteptați în număr cât mai mare, între 11-13 mai 2018, să ia parte la evenimentele de promovare a culturii și tradițiilor românești, planificate pentru ediția din acest an. 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh