20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma analizării situaţiei operative înregistrate pe durata primei zile a festivalului UNTOLD 2018, a rezultat că nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică.

Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9550 lei și au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale 270 de persoane au primit îngrijiri punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri și paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

Doar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecțiunile înregistrate au fiind remediate pe loc.

În jurul orei 23.00 a avut loc o ardere scăpată de sub control la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui  dispozitiv de producere a efectelor speciale. Flăcările au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenție, de către un ofițer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Menționăm că asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică au implicat peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

 

 

         

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh