20
Mie, Noi
49 New Articles

Eveniment
Typography

Vă adresăm invitația de a ne fi alături la manifestările prilejuite de Ziua Pompierilor din România joi, 13 septembrie a.c., începînd cu ora 11.00, în Parcul Central din municipiul Cluj-Napoca - zona Cazino.

Celebrarea a 170 de ani de la bătălia din Dealul Spirii ne aduce aminte de un moment adânc întipărit în conștiința salvatorilor români, în care Compania de Pompieri București, condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu, a înfruntat cu prețul vieții trupele otomane inamice covârșitoare ca număr, venite să înăbușe idealurile revoluției de la 1848.

Activitățile vor cuprinde ceremonialul militar și religios, expoziții ale tehnicii de intervenție, exerciții demonstrative, punct de informare preventivă, ateliere și circuite pentru copii, obiecte de vestigiu ș.a.

Pe lângă activitățile festive din municipiul Cluj-Napoca, vor fi organizate expoziții ale tehnicii de intervenție și în celelalte municipii și orașul din județ, astfel:

  • Miercuri, 12 septembrie vor fi expuse autospecialele pompierilor în Piața Bobâlna din municipiul Dej și în Parcul Central din municipiul Turda,
  • Vineri, 14 septembrie, orașul Huedin va găzdui în centrul urbei tehnica de intervenție specifică pompierilor.

 

Programul activităților manifestărilor din Parcul Central din Cluj-Napoca este următorul:

 

10.45 – 11.00 – Primirea invitațiilor

11.00 – 11.30 – Ceremonial militar și religios

11.30 – 12.00 – Prezentarea tehncii de intervenție

12.00 – 13.00 – Cocktail

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh