19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu prilejul Zilei Naționale a României inspectorul șef al ISU Cluj, colonelul Ion Moldovan, a fost avansat la gradul de general de brigadă – cu o stea prin decret prezidențial. Ion Moldovan conduce pompierii militari clujeni de mai bine de patru ani și a parcurs toate treptele ierarhice ca ofițer de pompieri în cadrul unități clujene, de la absolvirea sa, ca șef de promoție al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, din anul 1997.

Cu aceeași ocazie, din cadrul unității noastre au mai fost avansați, înaintea expirării stagiului minim în grad, trei ofițeri și un subofițer care s-au remarcat prin modul îndeplinirii atribuțiilor profesionale și comportare demnă, astfel: locotenent colonelul Fodor Andrei, locotenent colonelul Hârjan Ovidiu, maiorul Nițulescu Cristian și plutonierul adjutant Vincovici Petrică.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh