28
Joi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Patru autospeciale au desfășurat operațiuni de stingere timp de cinci ore, iar un echipaj medical SMURD a consultat mai multe persoane cu agitație psihomotorie, ca urmare a incendiului izbucni în această noapte, ce a distrus mai multe locuințe din zona cunoscută ca și ”Colonia Nouă”.

Flăcările au distrus în totalitate cinci bărăci și au afectat alte patru, lăsând fără adăpost 12 persoane, din care șase minori.

Pompierii au luptat cu flăcările în condiții vitrege, locuințele fiind situate foarte aproape una de cealaltă, iar temperaturile scăzute au înghețat apa utilizată în operațiunea de stingere. Intervenția a fost sprijinită de forțe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean,a Inspectoratului Județean de Jandarmi, a Poliției locale ,de reprezentanți ai Primăriei Cluj-Napoca și ai Serviciului Voluntar Pentru Situații de Urgență din cadrul acesteia. Din fericire, ca urmare a acestui eveniment nu au rezultat persoane rănite.

Din cercetările preliminare rezultă că incendiul a fost cauzat de o lumânare lăsată aprinsă neglijent, peste noapte, în apropierea unor materiale combustibile. Momentul în care flăcările au cuprins materialele respective a trezit una dintre minorele care dormea în încăpere, fapt care a salvat cu siguranță viețile celor care locuiau în bărăci.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh