27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

  În data de 18.12.2018 a avut loc procesul înaintat de Liviu Harbuz împotriva Asociației R.E.A.D.C. Turda, pentru caracterul denigrator și calomnios al afirmațiilor lansate de către noi în mediul public.

Domnul  Liviu Harbuz speră să obțină de la noi suma de 20.000 euro, care consideră el că reprezintă daune morale pentru atingerea adusă dreptului la demnitate, onoare și reputație.

            A fost interogat unul dintre martorii propuși de noi, dl. Claudiu Dumitriu, președinte al Asociației Alianța pentru Combaterea Abuzurilor și vicepreședintele FNPA, căruia îi mulțumim pe această cale, pentru sprijinul acordat. Acesta ne-a susținut în lupta noastră împotriva abuzurilor și ilegalităților din sistemul sanitar-veterinar din România. Dând dovadă de integritate morală, a adus la cunoștința președintelui Curții faptul că toate informațiile din comunicatele și documentele prezentate de noi de-a lungul anilor reflectă realitatea cruntă din acest sistem.

            Claudiu Dumitriu, împreună cu Codruț Feher, au fost invitați la formarea legii ca și consultanți din partea societății civile și a ONG-urilor de protecție a animalelor și i-au avertizat pe formatorii legii despre ilegalitățile aflate în acest proiect, dar au fost ignorați. Acea întâlnire cu ONG-urile a fost organizată doar pentru a fi o mască la formarea acestei legi cu dedicație. Nu s-a ținut cont nici de avertizările, nici de propunerile acestor asociații de protecție a animalelor.

Asociația R.E.A.D.C. a propus judecătoriei și alți martori, reprezentanți ai asociațiilor de protecție a animalelor și activiști, care însă au fost refuzați.

            Ne întrebăm despre legalitatea financiară a C.M.V-ului, care este o asociație socio-profesională a medicilor veterinari. Oare sprijină cu banii cotizanților ambițiile politice ale vicepreședintelui, deputat de Neamț și candidat la funcția de primar în Piatra-Neamț?

            De asemenea, ne întrebăm: care este rolul C.M.V. în acest proces înaintat de un candidat politic?

            Corupția are nume, prenume și funcții.

Mulțumim și doamnei Marcela Pîslă, președintele Asociației „Cuțu-cuțu pentru sprijin.

 Conducerea R.E.A.D.C.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh