18
Joi, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdenii Vasile Ungureanu și Cristian Mircea vor reprezenta România, alături de alți trei pescari, membri ai echipei care se va prezenta la startul celei de-a XVI-a ediții a Campionatului Mondial de Pescuit la Copcă. Cei doi pescari sunt membri ai Clubului de Pescuit Potaissa Turda, al cărui președinte este Lucian Papiu.pescar, pescuit la copca, ice fishing

Competiția se va desfășura pe lacul Shiroka Poliana din Bulgaria, în perioada 22-28 ianuarie 2019, cu participarea celor mai buni pescari la copcă din Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, Cehia, Rusia, Lituania, Letonia, Estonia, Ucraina, SUA, gazda Bulgaria și România.

Lucian Papiu, președintele Clubului de Pescuit Potaissa Turda, ne-a declarat despre eveniment: „Este o posibilitate unică pentru turdenii noștri, dar și pentru întreaga echipă a României să participe la o competiție de asemenea anvergură. Eu am încredere în întreaga echipă, dar mai ales în turdenii noștri, a căror activitate în domeniul pescuitului o cunosc și le știu capacitățile. Cred că vor face o figură frumoasă!”, ne-a declarat președintele clubului turdean care a obținut rezultate notabile anul trecut în mai multe competiții naționale și internaționale.

Locul de desfășurare a Campionatului Mondial de Pescuit la Copcă este situat în Munții Rodopi de Vest, la 30 de km de Bata, la o altitudine de 1500, în mijlocul unei păduri de pin. Acolo, adeseori, temperaturile în zonă se situează între -20 și – 30 grade Celsius.

Le urăm „Fir întins” băieților noștri!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh