20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj au desfășurat, în intervalul 28-29.01.2019, 35 de misiuni specifice de acordare a primului ajutor calificat, stingere a 
incendiilor, descarcerare, înlăturare efecte negative și recunoașteri în teren. 

Detașamentul de Pompieri Huedin a intervenit ieri, 28 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30 în localitatea Aluniș, comuna Sâncraiu pompieri incendiupentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (atelier și saivan).
Pompierii militari desfășurat operațiuni de stingere cu două autospeciale, timp de 40 de minute, pentru a stinge flăcările ce au distrus un utilaj industrial (mini-încărcător frontal), diverse scule, ușa de acces în anexă și structura din lemn a acoperișului.
Din fericire, nu au fost persoane sau animale rănite ca urmare a acestui eveniment. Din cercetările preliminare pompierii au stabilit că focul a pornit de la scânteile rezultate ca urmare a unor lucrări de sudură. 
Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca a intervenit ieri, 28 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, în apropierea localității Moriști, comuna Cojocna, pentru înlăturarea unui copac căzut peste o linie de manevră a căilor ferate.
Pompierii militari au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins arborele căzut și pentru a elibera calea feroviară de trunchiul copacului. Copacul căzut pe șine a angrenat și rupt în cădere liniile de alimentare cu energie electrică a 
căii ferate, moment în care trunchiul de copac s-a aprins. Din fericire, nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. 
Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca a intervenit astăzi, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 07.00, pe Calea Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca pentru descarcerarea un bărbat rănit grav în urma unui accident rutier.
Bărbatul era inconștient la sosirea salvatorilor și a fost scos pe ușa pasagerului din dreapta a autoturismului, deși el se afla pe locul șoferului. Bărbatul a suferit traumatisme grave, el a fost preluat imediat de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila și a fost transportat la 
spital. La locul evenimentului au fost dislocate trei autospeciale de descarcerare și un echipaj SMURD, având în vedere faptul că a fost anunțat în apelul inițial că au fost implicate cinci autoturisme în evenimentul rutier. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh