28
Joi, Mar
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Au mai rămas mai puțin de 2 săptămâni până la Startup Weekend Cluj 2019.start up weekend

Ce se întâmplă pe parcursul celor 3 zile? Ședințe intensive de brainstorming, oportunități de dezvoltare și experiențe distractive în cadrul unei comunități care aspiră către idealuri comune. Ediției de anul acesta i s-au alăturat mentori din cadrul unor companii precum: Techstars, Metro Systems, Tapptitude, Spherik Accelerator, Techcelerator, Bitdefender, și altele.

La fel ca și în anii precedenți, timp de 54 de ore, participanții din cadrul Startup Weekend Cluj vor avea oportunitatea de a-și pitch-ui ideile, de a forma echipe și a construi un concept de startup sub îndrumarea mentorilor.

 

Ce înseamnă să pornești un startup, cum construiești un produs sau cum să îți pitch-uiești ideea

Startup Weekend Cluj urmărește să creeze în jurul său o comunitate puternică, interactivă și implicată, formată din oameni pasionați de antreprenoriat, tehnologie, marketing, design și nu doar.

Anterior evenimentului au avut loc o serie de întâlniri bi-lunare, pe subiecte legate de Cum începi un startup, Cum se construiește un produs și Cum se comunică o idee. Acestea au fost găzduite de către partenerii evenimentului: Betfair România, Metro Systems și Cluj Hub.

În data de 12 Martie 2019 se va desfășura cel de-al patrulea meetup, cu focus pe Cum găsești un business model potrivit pentru un startup. Acesta va avea loc la Cluj Cowork și este co-organizat cu Spherik Accelerator în cadrul Startup Europe Week.

 

Despre Startup Weekend Cluj

Conceptul de Startup Weekend a apărut în America, în 2007. Ceea ce a fost la început un grup de oameni care își împărtășeau din experiență și se ajutau reciproc, a evoluat în timp într-o comunitate globală de antreprenori și viitori antreprenori. Sute de orașe din 135+ țări au împrumutat această idee, pentru ca ulterior, zeci de mii de oameni să-și înceapă afacerile în cadrul unui eveniment marca Startup Weekend.

Cea de-a opta ediție a Startup Weekend Cluj va avea loc în 15-17 Martie 2019, și este găzduită de partenerul principal al evenimentului: TELENAV Romania, Bd 21 Decembrie 1989, Cluj-Napoca, Clădirea The Office.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, iar bilete pot fi achiziționate de pe platforma Eventbrite.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh