29
Vi, Mar
17 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Din cauza zonei greu accesibile în zona afectată de incendii, la solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, din data de 04.04.2019, personal aeronavigant din Inspectoratul General de Aviaţie şi Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca participă cu un elicopter din dotarea Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca pentru a sprijini forţele locale pentru stingerea incendiului de pădure din localitatea Brezoi, județul Vâlcea.

Operaţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului de litieră şi doborâturi din zona Ocolului Silvic Cozia Negoiu (aproximativ 24 de hectare) sunt coordonate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Incendiul din localitatea Brezoi se manifestă în imediata apropiere a versanţilor care mărginesc DN7 şi râul Olt.

Alimentarea cu apă a dispozitivului acroşat Bambi-Bucket s-a făcut din râul Olt, barajele Cornet-Racoviţă şi Turnu, județul Vâlcea.

În data de 04.04.2019, elicopterul din dotarea Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca a alimentat de 22 de ori pentru stingerea incendiului.

În data de 05.04.2019, acţiunea de intervenţie pentru stingerea incendiului a continuat, elicopterul alimentând până la ora 14.00 de 23 de ori pentru stingerea incendiului din localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea

La operaţiunile de stingere a incendiului participă personal al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, SVSU Brezoi şi Ocolul Silvic local.incendiu padure elicopter

Pe lângă misiunea de stingere a incendiului, echipajul aeronavei a efectuat şi  misiuni de recunoaştere a zonei pentru evaluarea situaţiei şi luarea măsurilor necesare pentru diminuarea efectelor şi stingerea incendiului.

La ora prezentului buletin, elicopterul Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca este ridicat în aer pentru stingerea incendiului în zona afectată.incendiu elicopter

Acum două săptămâni, timp de patru zile, elicopterul Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca trimis de Inspectoratul General de Aviaţie a mai participat la o misiune în ajutorul pompierilor vâlceni, în zona Malaia.

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh