29
Vi, Mai
55 New Articles

Eveniment
Typography

În cursul lunii martie 2019, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A., au fost condamnați 36 inculpați prin 24 hotărâri judecătorești definitive, între persoanele condamnate definitiv figurează:dna luna martie 2019

          deputat, președinte consiliu județean, viceprimar municipiu, director cabinet ministru, 2 ofițeri de poliție, un comisar de Gardă financiară, etc

          Pedepsele dispuse de judecători față de cei 36 inculpați variază între 7 ani și 8 luni închisoare și 2 ani cu amânare.

          Detalii se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro, secțiunea „Comunicate – hotărâri definitive de condamnare”.

          Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

          În acest fel, D.N.A. răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.

 

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh