26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

  • Cei care doresc să participe la cel mai important forum național de educație financiară care va avea loc pe 18 mai în Cluj-Napoca se pot înregistra gratuit pe site-ul dedicat proiectului: bvb clujbvbforum.ro/inscriere
  • Specialiști ai pieței de capital – brokeri, fonduri de investiții, fonduri de pensii, analiști – alături de reprezentanți ai companiilor listate și cu potențial de listare vor fi speakeri la cel mai important eveniment dedicat investitorilor de retail.
  • Adrian Tănase, CEO BVB: Bursa este un loc simplu în care îți poți investi economiile dacă ții cont de câteva reguli de bază. Timpul și disciplina financiară sunt cei mai bun consultanți de investiții. Aducem această ediție a Forumului la Cluj-Napoca pentru că bursa este națională și vrem să transmitem un semnal că încurajăm investitorii existenți și potențiali, indiferent de locurile în care se află, să-și țină economiile în valori mobiliare. La acest Forum, specialiști ai pieței de capital vor arăta cât de simplu este să investești. Totul este să începi.
  • Lucian Anghel, Președinte BVB: Pentru a reuşi să investeşti inteligent este foarte important să nu pui toate ouăle în acelaşi coş, să nu ai un singur tip de instrument financiar gen cont curent sau cont de economii. Este indicat să investești diversificat în cât mai multe instrumente financiare. Cine și-ar fi investit acum 6 ani o parte din economii în principalele companiile listate pe bursă românească ar fi avut la zi un randament de peste 150%, incluzând și dividendele.

Bursa de Valori București (BVB), cea mai importantă instituție a pieței locale de capital, organizează împreună cu partenerii cea de-a noua ediție a Forumului Investitorilor Individuali, eveniment de referință dedicat investitorilor de retail. Pe 18 mai, în Cluj-Napoca, specialiști ai pieței de capital – brokeri, fonduri de investiții, fonduri de pensii, analiști – alături de reprezentanți ai  companiilor listate și cu potențial de listare vor fi speakeri la cel mai important eveniment dedicat investitorilor individuali.

Cei care doresc să participe la cel mai important forum național de educație financiară care va avea loc pe 18 mai în Cluj-Napoca la Hotel Platinia se pot înregistra gratuit pe site-ul dedicat proiectului: www.bvbforum.ro/inscriere. Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 9:30, pe baza înscrierii și în limita locurilor disponibile.

„Bursa este un loc simplu în care îți poți investi economiile dacă ții cont de câteva reguli de bază. Timpul și disciplina financiară sunt cei mai bun consultanți de investiții. Aducem această ediție a Forumului la Cluj-Napoca pentru că bursa este națională și vrem să transmitem un semnal că încurajăm investitorii existenți și potențiali, indiferent de locurile în care se află, să-și țină economiile în valori mobiliare. La acest Forum, specialiști ai pieței de capital vor arăta cât de simplu este să investești. Totul este să începi,” a declarat Adrian Tănase, CEO al Bursei de Valori București.

„Recomandăm românilor să economisească mai mult decât părinții lor și să investească inteligent. Pentru a reuşi să investeşti inteligent este foarte important să nu pui toate ouăle în acelaşi coş, să nu ai un singur tip de instrument financiar gen cont curent sau cont de economii. Este indicat să investești diversificat în cât mai multe instrumente financiare. Cine și-ar fi investit acum 6 ani o parte din economii în principalele companiile listate pe bursă românească ar fi avut la zi un randament de peste 150%, incluzând și dividendele. Mai mult decât atât, în ultimii șase ani, indicele BET-TR care include și dividendele a avut o performanță pozitivă în fiecare an ceea ce ar trebui să deschidă ochii tuturor celor care doresc să investească diversificat,” a declarat Lucian Anghel, Președintele Consiliului de Administrație al BVB.

Forumul Investitorilor Individuali este un eveniment de referință organizat de Bursa de Valori București începând cu anul 2013, cu misiunea de a populariza piața de capital în rândul persoanelor fizice.

Ediția din acest an este organizată cu sprijinul partenerilor Banca Transilvania, BCR, BRD Asset Management, BT Asset Management, BT Capital Partners, Erste Asset Management, Goldring, OTP Asset Management și Tradeville și al partenerilor media DIGI24, AGERPRES, Radio România Actualități și FinZoom, alături de susținătorii proiectului: Invest Club.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh