29
Vi, Mai
55 New Articles

Eveniment
Typography

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din Romania, filiala  Cluj, a desfășurat în zilele de 10 și 11  mai 2019 cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Regionale HepatoPac, la Hotel Belvedere din Cluj-Napoca, apah roavându-i coordonatori pe dl. jur. Stelian Ioan Mărginean, președinte al asociației, pe dl. prof. dr. Andreica Vasile, coordonator medical, și pe d-na Cerasela Libeg, psiholog și membru de onoare al asociației.

Au luat parte peste 70 de  persoane, majoritatea  pacienți cu afecțiuni hepatice dar nu numai, precum și specialiști  marcanți care le-au vorbit participanților despre teme de actualitate care interesează publicul larg.

În fiecare an se încearcă abordarea unor teme noi, astfel încât participanții să dobândească un bagaj variat de informații care să aducă un plus valoare în ceea ce privește calitatea vieții lor, a familiei dar și a comunității din care fac parte.

Abordarea tematicii medicale a avut loc în prima zi a conferinței, cea de-a doua zi fiind dedicată îmbunătățirii activităților desfășurate de către voluntarii asociației. Astfel, aceștia au participat la o ședință de lucru care a avut ca scop o mai bună colaborare în cadrul echipei dar și dobândirea de informații în ceea ce privește rolul important pe care aceștia îl joaca în cadrul unui ONG .

Dintre toate tipurile de educație non-formală, voluntariatul reprezintă cea mai complexă modalitate de a învăța, de a te dezvolta și de a împărtăși cele învățate.

 Mulțumim sponsorilor: ABBVIE, BIOPREDICTIVE și partenerilor, Laboratoarele Bioclinica și Cluj AM.

 

Cătălina Mărginean

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh