18
Joi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

”Un detașament al Forțelor Aeriene a participat la exercițiul multinațional Anatolian Phoenix 2019, în Turcia”, informează pagina oficială de Facebook a Bazei 71 Aeriene „Emanoil Ionescu”. baza 71 aeriana

În perioada 12 mai – 25 mai 2019, 30 de militari români din cadrul Forțelor Aeriene au participat la exercițiul multinațional Anatolian Phoenix 2019, desfășurat la Baza 3 Aeriană Konya, din Turcia. Cei 30 de piloţi şi personal tehnic din cadrul Forțelor Aeriene Române au participat cu două elicoptere IAR-330 Puma SOCAT, aparţinând Bazei 71 Aeriene.

În cadrul exercițiului, detașamentul român s-a antrenat cu alte forțe NATO participante, pentru misiuni de Recuperare Personal, Căutare–Salvare și Căutare-Salvare prin Luptă, mai informează oficialii de la Câmpia Turzii.

Mai multe informatii, aici: https://www.facebook.com/Baza-71-Aerian%C4%83-General-Emanoil-Ionescu-967217806623360/?tn-str=k*F

Sursa: Facebook Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" Autor foto: Alex Fechete

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh