24
Mie, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj ne-a transmis, în urmă cu câteva minute informația că „azi , in jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un aruncta pod ariesbărbat de 30 ani din Negrești-Oaș, Județul Satu Mare , care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat în râul Arieș, din municipiul Turda, județul Cluj”, susține purtătorul de cuvânt al poliției care mai informează: „Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru a începe căutările în zona unde s-a anunțat evenimentul. Revenim cu detalii”.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, arată că: „Un apel de urgență a anunțat că un bărbat a căzut de pe podul din apropierea străzii Ștefan cel Mare din municipiul Turda, în râul Arieș. Două autospeciale de pompieri și o barcă s-au deplasat pentru a începe căutările la luciul apei în zona unde s-a anunțat evenimentul”, transmit cei de la ISU Cluj, care mai adaugă: „Căutările au fost începute din trei puncte diferite situate în zona podului și în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde ar fi fost posibil să fie purtata de curent. Concomitent se verifică informațiile primite prin apelul de urgență cu sprijinul echipajelor de poliție”.

Revenim cu amănunte pe măsură ce investigația autorităților înaintează.

 

Sursa foto: captură video furnizată cu amabilitate de colega Anca Babaioana.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh