19
Vi, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În seara zilei de 12 iulie 2019, puțin înainte de ora 22, un turdean în vârstă de 62 de ani, s-a speriat de manevra unui alt participant la trafic și a virat brusc dreapta, răsturnându-se cu automobilul pe care îl conducea pe direcția Turda-Cluj. Accidentul s-a produs laaccident benzinarie baza Dealului Feleacului, chiar în zona benzinăriei de acolo.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care se petrecut la ieșirea din localitatea Vâlcele. Pompieri ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism care era răsturnat pe plafon. Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost consultat și a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, în stare de conștientă și cu suspiciune multiple traumatisme”, informează ISU Cluj.

„Șoferul care a suferit leziuni are 62 de ani și este din Turda.  Se pare ca un alt conducător, care circula înspre Turda, pe prima bandă, ar fi încercat să vireze stânga, spre benzinărie,  moment în care șoferul de 62 de ani, care era pe banda nr. 2, s-ar fi speriat, pierzând astfel controlul asupra autovehiculului, răsturnându-se”, a stabilit poliția din primele cercetări.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh