19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Instituția Prefectului – Județul Cluj s-a implicat activ în rezolvarea problemelor de mediu și de legalitate privind navigația pe lacurile de acumulare și cursurile de apă din zona montană a județului Cluj. În acest regulament navigatiesens au fost convocate numeroase ședințe de lucru cu toate instituțiile statului care au competență în această speță: Apele Române, I.P.J. Cluj, ISU Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, Garda de Mediu, Hidroelectrica Cluj, Autoritatea Navală Română – Oficiul de Căpitanie Dej.

În urma acestor ședințe s-a dispus efectuarea unor controale comune și de amploare ale acestor instituții în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite în domeniul transportului naval, silvic, pescuit şi acvacultură şi protecţia mediului. Rezultatele acestor controale au fost menționate deja într-un comunicat de presă al I.P.J Cluj. 

În același timp, domnul prefect Ioan Aurel Cherecheș a solicitat Hidroelecetrica, să elaboreze un regulament de navigație pentru lacul de acumulare Tarnița. Propunerea de regulament a fost întocmită și urmează să fie trimisă spre avizare către Autoritatea Navală Română – Oficiul de Căpitanie Dej și mai apoi spre publicare în Monitorul Oficial.
 

  Instituția Prefectului – Județul Cluj va coordona în continuare toate activitățile întreprinse de instituțiile abilitate în vederea rezolvării rapide și eficiente a acestei probleme importante pentru clujeni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh